VALT JOBB

Arbetsledare Banteknik


Ansök här

Är du en driven ledare och duktig på att skapa framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Arbetsledare på region Mitt.

Bli en av oss!  

Till Infranords projekt för basunderhåll av järnvägsanläggningen Stockholm Syd söker vi nu en kollega som vill bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med andra arbetsledare och teknikgrenar.  

Basunderhåll Stockholm Syd är ett mycket viktigt uppdrag som innebär att vi ansvarar för järnvägen på sträckorna Nynäshamn – Älvsjö – Gnesta. Dessa utgör delar av såväl Södra och Västra stambanan som Svealandsbanan, och trafikeras dessutom av Pendeltågen i Stockholm.
 
Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.  

Arbetsuppgifter:

Med det överordnade syftet att upprätthålla en trafik- och driftsäker järnvägsanläggning har du som Arbetsledare på Infranord personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef;

  • Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
  • Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
  • Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
  • Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
  • Tar du aktiv del i ledningen av entreprenaden vilket bland annat innebär deltagande i byggmöten och samordningsmöten med beställaren, underentreprenörer och andra avdelningar inom Infranord.
  • Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
  • Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
  • Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål

 

Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och lönsamhet där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom teknisk inriktning eller motsvarande. Du har kännedom om, eller har erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare samt god IT-vana. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus.

Du ska ha en stark vilja att utveckla en grupp målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. B-körkort är ett krav. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Placeringsort för den här tjänsten kommer att vara Årsta eller Södertälje.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Årsta eller Södertälje

Infranord

Ansök senast 2021-08-22


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp