VALT JOBB

Arbetsledare Banteknik


Ansök här


Är du en självgående ledare med erfarenhet från järnväg och vill vara med i bygget av Varbergstunneln samt andra spännande kontrakt?
Då är du Infranords framtida Arbetsledare inom Banteknik på Region Syd.

Bli en av oss!

Nu söker vi en kollega som vill bidra med goda ledaregenskaper och som trivs i ett varierat arbete med högt tempo. I ett initialt skede kommer du att medverka i ett av Infranords mest spännande projekt, bygget av Varbergstunneln.  Här kommer ditt ordningssinne väl till pass och du jobbar tätt ihop med kompetenta medarbetare samt andra aktörer i projektet. Framöver är du flexibel att arbetsleda i andra projekt samt drift- och underhållskontrakt.   

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du har ett öga för att identifiera behov framåt och på eget initiativ ser du till att resurser finns på plats i rätt tid. Med handlingskraftighet är du en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett drivande intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef,

  • Deltar du i planering av projektet samt genomförandet av det
  • Bokar och planerar du resurser för att säkerställa effektivitet
  • Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag
  • Ansvarar du uppföljning enligt kontrakterade villkor
  • Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
  • Håller och följer du upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
  • Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad

Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljöansvar.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning med teknisk inriktning. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar.

Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på www.Infranord.se

Enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2021-11-15


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp