VALT JOBB

Arbetsledare EL


Ansök här


Är du en driven ledare och duktig på att skapa framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Arbetsledare för elteknik i Halmstad/Varberg.

Bli en av oss!  

Till Infranords kompetenta och positiva gäng i Halmstad och Varberg söker vi nu en kollega som vill bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med andra arbetsledare och teknikgrenar. 

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.  

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du kommer att arbeta i ett engagerat team där vi tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef:

 • Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
 • Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
 • Ansvarar för att följa upprättat egenkontrollprogram utifrån elsäkerhetsverkets krav
 • Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
 • Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
 • Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
 • Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
 • Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
 • Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål

Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.


Kvalifikationer:

Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det.

Du ska ha en stark vilja att utveckla en grupp målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker. I rollen är det viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser även att du har:

 • Gymnasieutbildning inom el- och energiprogrammet eller motsvarande.
 • Kännedom om, eller erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • God IT-vana
 • B-körkort

Meriterande:

 • Erfarenhet av arbetsledning inom järnvägsbranschen
 • Kopplingsledare för kontaktledning
 • Förare spårfordon
 • Olycksplatsansvarig
 • Faktainsamlare

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är. 

Kontakt:
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Daniel Erlandsson, 010-121 33 82

Fackliga kontaktpersoner:

Seko Stefan Bergstaf, 010-121 12 21
Saco Claes Skoglund, 010-121 33 51
ST Roland Bång, 010-121 24 72

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2021-11-21. Vi tillämpar arbetspsykologiska tester som genomförs i samband med urvalsprocessen.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

 

Halmstad eller Varberg

Infranord

Ansök senast 2021-11-21


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp