VALT JOBB

Förare/Maskinoperatörer


Ansök här

Är du en noggrann och driven Förare/Maskinoperatör med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på Maskin

Bli en av oss!  

Till Infranords kompetenta och positiva gäng på Spårjustering söker vi nu kollegor som vill bidra med sin problemlösande inställning och som trivs i ett varierat arbete utomhus. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor. 

Enheten Maskin finns över hela Sverige och har som uppdrag att stödja Infranords projekt genom att leverera rätt maskin vid rätt tidpunkt till lägsta möjliga totalkostnad. Infranord har en stor maskinpark för anläggnings- och underhållsprojekt och arbetar med fundamentsättning, spårbyte, spårbyggnation, spårjustering och transport.

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.  

Arbetsuppgifter:

  • Som förare/operatör på Infranord har du i uppdrag att framföra och arbeta med Infranords spårbundna fordon.
  • Du har ett maskinansvar, vilket innebär att du ansvarar för att maskinen är i bra skick.
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter är underhåll samt arbetsuppgifter inom fordonsteknik och banteknik.
  • Som förare/operatör på Infranord har du säkerheten i främsta fokus och du säkerställer såklart löpande kvalitet och agerar affärsmässigt.
  • Du ansvarar för att tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet och att arbetet utförs enligt gällande lagar, föreskrifter och interna rutiner.

Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Som Förare/Maskinoperatör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med:

  • Gymnasieutbildning med godkända betyg i engelska, matematik, svenska/svenska som andraspråk
  • B-körkort
  • Lokförarbevis och kompetensen förare arbetståg samt typutbildning är meriterande
  • God samarbetsförmåga och gillar att arbeta ihop med kollegor i team

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst samt godkänt urvalstest enligt Transportstyrelsens föreskrift är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. 

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Kontakt:

För frågor om tjänsten kontakta Produktionschefen i respektive område.

Facklig representant SEKO: Henrik Eneroth, tfn 010-121 1967, e-post henrik.eneroth@infranord.se

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

 

Enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2021-12-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp