VALT JOBB

Hållbarhetschef


Ansök här

 

Hållbar utveckling är en viktig fråga för Infranord och nu söker vi en hållbarhetschef som vill vara med
och utveckla en attraktiv och hållbar infrastruktur hos Sveriges ledande järnvägsentreprenadbolag.

Arbetsuppgifter:

Hållbarhetschefen är direktrapporterande till VD och en viktig funktion vid framtagande av bolagets framtida strategier. Som hållbarhetschef deltar du i strategiarbetet och ajourneras in till koncernledningsmöten vid behov.

Uppdraget som hållbarhetschef på Infranord är varierat och innebär stöd till både ledning och affärsenheter. Arbetet sker även i nära samarbete med Infranords övriga stabsfunktioner och resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en utbildning på universitetsnivå med miljöinriktning, goda kunskaper inom miljöjuridik, god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt erfarenhet av att leda operativ affärsverksamhet. Erfarenhet inom byggbranschen, gärna med miljöprofil, är meriterande. Om du har erfarenhet från myndighet, gärna i någon form av ledande befattning, är det fördelaktigt.

Du förväntas ha goda kunskaper om verksamhetsstyrning via processer. Tjänsten kräver att du har förståelse för bolagets verksamhet och innebär att hållbarhetsarbetet successivt blir en integrerad del i Infranords affärsprocess.

Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus. Du ska ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt.

Kontaktperson: VD Henrik Löfgren tel 070-2870934

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

 

Enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2021-08-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp