VALT JOBB

Kommersiell chef stora projekt


Ansök här

 

 

Är du en analytisk och resultatorienterad lagspelare som drivs av att identifiera och driva nya affärsmöjligheter? Vill du vara med och bidra till en effektiv och hållbar infrastruktur hos Sveriges ledande järnvägsentreprenadbolag?
Då kanske du är Infranords nya Kommersiella chef stora projekt.

 

Arbetsuppgifter:

Som Kommersiell chef stora projekt på Infranord är du nyckelpersonen kring hanteringen av ekonomiska frågor gentemot beställare, leverantörer och underentreprenörer. Du är ett mycket viktigt stöd för projekten gällande de kontraktuella förutsättningarna. Du är med redan från ett tidigt skede vid ekonomi- och tidsplanering till leverans och uppföljning. I din roll företräder du Infranord gentemot våra kunder. Som Kommersiell chef rapporterar du till Affärschef Stora projekt.

 

Du deltar i att planera, leda och styra det kommersiella arbetet som innefattar ekonomistyrning, kalkylering och inköp. Ditt uppdrag består av att genom arbete med kontraktsfrågor, förhandlingar och förändringshantering styra mot gemensamt uppsatta lönsamhetsmål och övriga mål. Du är initiativtagande och en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett stort intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

Det innebär bland annat att du kommer att:

  • Ansvara för att uppdrag utförs och följs upp enligt vår affärsprocess och kontrakterade villkor
  • Medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Bidra till samsyn och enighet kring företagets vision och mål
  • Driva arbetet framåt genom ett coachande ledarskap


Som Kommersiell chef på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och lönsamhet där arbetsmiljö och kundbemötande värderas högt.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att leda och bygga självständiga team som vill och kan ta ansvar. Du behöver vara flexibel då resor i tjänsten förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen alternativt motsvarande relevant erfarenhet och fem till tio års erfarenhet av projektstyrning. Du har flerårig erfarenhet av framgångsrika entreprenadprojekt och brinner för att skapa relationer. Meriterande är goda kunskaper i entreprenadjuridik samt god kommunikationsförmåga.

Du är van vid att leda och styra entreprenadprojekt och har erfarenhet från entreprenadbranschen. 

Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi överenskommer med våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Eftersom resor förekommer är B-körkort ett krav. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt.

Kontaktperson: Affärschef Björn Marklund tel 076-139 72 92

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

 

Enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2021-08-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp