VALT JOBB

Projektchef stora projekt


Ansök här

Är du en engagerad ledare, duktig på att driva framgångsrika team? Då är du Infranords framtida Projektchef.

Bli en av oss!

Till Infranords kompetenta och positiva gäng  söker vi nu en Projektchef stora projekt som vill bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo.

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.

Arbetsuppgifter:

Som Projektchef på Infranord ansvarar du för att driva större/komplexa entreprenadprojekt från beställning till slutbesiktning. Du säkerställer att arbetet genomförs i enlighet med gällande kontrakt. Det innebär att du kommer att leda och driva uppdragen mot uppsatta mål för tid, kostnad och kvalitet. Du har resultatansvar och arbetar med budget och ekonomiska uppföljningar. I din roll företräder du Infranord vid överlämningen av uppdrag till kund. Som Projektchef rapporterar du till Affärschef Stora projekt.

Du är en lyhörd ledare med förmåga att motivera ditt team att nå resultat. Du synliggör ditt ledarskap och är alltid beredd att fungera som stöd till kollegor när behov uppstår. Du är initiativtagande och en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett drivande intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

Det innebär bland annat att du kommer att:

  • Ansvara för att uppdrag utförs och följs upp enligt vår affärsprocess och kontrakterade villkor
  • Medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Bidra till samsyn och enighet kring företagets vision och mål
  • Driva arbetet framåt genom ett coachande ledarskap

Som Projektchef på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och lönsamhet där arbetsmiljö och affärsmässighet värderas högt.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att leda och bygga självständiga team som vill och kan ta ansvar. Du behöver vara flexibel eftersom resor förekommer både i Sverige och Norge. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Vi söker dig som är van att leda och styra större entreprenadprojekt och har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi överenskommet med våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom resor förekommer är B-körkort ett krav. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. 

Kontaktperson: Affärschef Björn Marklund tel. 076-1397292

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester. Som ett kvalitativt led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundkontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Enligt överenskommelse

Infranord

Ansök senast 2021-08-31


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp