VALT JOBB

Projektledare Kalkyl


Ansök här

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Brinner du för att bygga järnväg, är tävlingsinriktad, har lätt för att se effektiva lösningar samt gillar utmaningar och jobba med en erfaren och driven grupp? Vill du vara delaktig i den största satsningen på infrastruktur i modern tid? Vill du arbeta inom en framtidsbransch som säkerställer miljövänliga transporter av både människor och gods? Då kan du vara Infranords framtida medarbetare som Projektledare Kalkyl.

Arbetsuppgifter:

Som Projektledare Kalkyl kommer du att ingå i ett team som arbetar med att leda anbuds- och kalkylarbetet från att en anbudsförfrågan kommer ut på upphandling tills ett kontrakt är undertecknat. Du kommer medverka vid anbudsgenomgång och kontraktsskrivning och föra dialog med ombudet genom hela anbudprocessen. Vidare kommer du jobba nära platschefer och arbetsledare i anbudskedet och även vid erfarenhetsåterföring av utförda uppdrag för att utveckla kalkylarbetet. I rollen ingår även att efter givna förutsättningar skapa bästa möjliga anbud inklusive kalkyl samt underlag och förslag till prissättning. Du rapporterar till Kalkylchef och placering för tjänsten är på någon av orterna Luleå, Gävle eller Göteborg alternativt enligt överenskommelse.

Som Projektledare Kalkyl på Infranord ansvarar du för att:

  • Leda anbudframtagning enligt anbudsprocessen och kalkylregler och bidra med tekniska kunskaper efter förmåga
  • Delta och bidra till utveckling av anbudsframtagning och kalkylering
  • Vara behjälplig vid uppstart av genomförandet samt när anbuds- och kalkylkunskaper efterfrågas i genomförandet. Du kommer även vara behjälplig i andra processer och verksamheter där anbuds- och kalkylkunskaper efterfrågas
  • Dokumentera, arkivera och registrera handlingar och uppgifter från anbudsframtagningen på avsett sätt
  • Sträva efter att förbättra lönsamhet och nå uppsatta mål
  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

Som Projektledare Kalkyl på Infranord är du en viktig del i att bygga lönsamhet i en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god erfarenhet av att i någon form bygga järnväg samt sannolikt kunna läsa och tyda förfrågningsunderlag/bygghandlingar såsom ritningar och mängdförteckningar med tillhörande handlingar. Relevant bakgrund kan vara erhållen genom gedigen yrkeserfarenhet inom branschen eller akademisk utbildning. Du har grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA AF samt gärna erfarenhet från kalkylering och anbudsframtagning. Det är meriterande om du har järnvägsteknisk bakgrund och behärskar kalkylsystemet MAP samt har projekteringskunskaper och vana av att läsa ritningar. Har du dessutom kunskaper om bedrivandet av markarbeten i anslutning till järnväg är det ytterligare en merit. Vi tror att du redan idag i någon form är yrkesverksam inom branschen, men kanske i en annan roll.

Som person är du nyfiken, drivande, resultatorienterad och självgående. Du är strukturerad, noggrann och har lätt att knyta nya kontakter med våra medarbetare ute i verksamheten. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och då speciellt Excel.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten och strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Vi erbjuder en tjänst som innebär betydande ansvar, många kontaktytor samt stor möjlighet att påverka och driva utvecklingen och förbättringen i ett marknadsledande bolag. Infranord är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig möjligheter till utveckling och din utveckling är vår framgång.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Luleå, Gävle eller Göteborg

Infranord

Ansök senast 2021-08-08


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp