VALT JOBB

Signaltekniker


Ansök här

Är du en noggrann och driven signaltekniker med stort säkerhetstänk? Vill du ingå i en öppenhjärtlig gemenskap laddad med unik signalteknisk kompetens? Då är du Infranords framtida medarbetare på Region Syd.

 

Bli en av oss!

Till Infranords positiva och kompetenta team söker vi nu en kollega som kan bidra med en problemlösande inställning, som trivs med att arbeta i projekt samt ha ett varierat arbete utomhus. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att bibehålla sammanhållningen i gruppen. 

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.

Arbetsuppgifter:

Som Signaltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar i projekt innehållande allt från nybyggnation och besiktning till drift- /underhåll och felavhjälpning.

Som Signaltekniker på Infranord ansvarar du för att:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Vara en kreativ problemlösare med en stor dos tålamod
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
  • Bidra till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

Som Signaltekniker på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötande.


Kvalifikationer
:

Rollen innebär att arbeta i projekt inom Region Syd men ibland även i våra andra regioner inom Infranord. Därav är det av vikt att du har möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Vidare ser vi att du har:

  • Lägst gymnasieutbildning med inriktning på el- eller signalteknik
  • Godkänd grundutbildning för signaltekniker
  • Erfarenhet av signaltekniskt arbete inom järnväg
  • Möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer
  • B-körkort 

SISÄ-behörighet är meriterande.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är van att planera, genomföra och följa upp samt säkerställer leverans i enlighet med satta mål och tidsramar. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. 

Kontakt: 
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Arbetsledare Robin Almryd, 010-121 33 04

Fackliga kontaktpersoner:

Seko Frederick Linderos, 010-121 63 77
ST Roland Bång, 010-121 24 72

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Helsingborg

Infranord

Ansök senast 2021-11-17


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp