VALT JOBB

Arbetsledare El & Signal till nya kontrakt i Projekt Mitt/Norr, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du som El eller Signaltekniker inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde?
Eller är du en arbetsledare inom järnvägsbransch, som söker efter en ny utmaning?

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Strukton Rails projektavdelning har nyligen vunnit många nya projekt och söker därför nya drivna arbetsledare inom El och Signal. Tjänsterna innebär samordning av både extern och intern personal samt ett övergripande ansvar för planering, uppföljning, fakturering och ekonomi inom dina projekt. Som arbetsledare är du delaktig i att driva det framtida arbetet inom projekten framåt och har goda möjligheter till utveckling. Placering enligt överenskommelse. Resor samt arbete natt och/eller helger förekommer.

 

Arbetet kommer oftast att ske i området ifrån Gävle och norrut, men arbete kan även komma att ske i andra delar av Sverige. Just nu ha vi arbete i Mälardalen samt västra Sverige. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Vi erbjuder
Hos Distriktschef Roger och Platschef Mattias ingår du i en etablerad platt organisation där du får chans att arbeta med spännande och komplexa projekt.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare hos oss ansvarar du för helheten i dina projekt utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Detta innebär allt ifrån planering av personal, tider i spår och materialinköp till uppföljning, fakturering och rapportering. Du utför och följer upp produktionskalkyler samt skapar underlag för- och deltar på produktions- och byggmöten med kund. Du rapporterar direkt till platschefen.

Vi söker dig som har:

  • Elteknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Flera års erfarenhet som El eller Signaltekniker inom järnväg. alt. några års erfarenhet från arbetsledning inom relaterat område där du självständigt ansvarat för projekt med visst ekonomiskt ansvar.
  • Att du gillar och har möjlighet till resor i arbetet inom landet.
  • Stor datorvana, t.ex. av Officepaketet.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift, av säkerhetsskäl.
  • Innehar körkort B.

Det är meriterande om du har behörighet för TSM, samt är Sos-planerare, har gått BAM och/eller har kunskaper inom entreprenadjuridik. Samt andra vidareutbildningar inom relevant område.  

För att trivas och utvecklas i rollen behöver du ha ett stort intresse för både teknik, planering och ledarskap. Vi ser att du är coachande i ditt ledarskap och har en god förmåga att motivera de erfarna teknikerna samtidigt som du lyfter de juniora. Då arbetsgruppen är blandad i både erfarenhet/kunskapsnivå samt egen och inhyrd personal behöver du ha en god anpassningsförmåga. Vi ser att du har en positiv ”det här löser vi”-inställning till problem, samtidigt som du kan påvisa pondus för att sätta rutiner.

Start: Enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Enligt ök alt. utgår från hemmet.
Kontakt vid frågor: Platschef Mattias Olsson på mattias.olsson@strukton.se                    

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2021-08-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp