VALT JOBB

Arbetsledare inom Signal till Distrikt Öst, Svealand, Västra – Södra Stambanan (VSSB)


Ansök här

Arbetar du som eltekniker eller signaltekniker inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde?
Eller är du en el eller signalkunnig ledare inom bygg/anläggning/industri och intresserad av en ny bransch?

​Strukton Rail expanderar och söker därför en erfaren och driven arbetsledare till avdelningen för Distrikt Svealand på drift- och underhållskontraktet för Västra-, Södra Stambanan (VSSB).  Tjänsten innebär samordning av både extern och intern personal, samt ett övergripande ansvar för planering, uppföljning och ha en övergripande koll över ekonomin inom dina projekt. Som arbetsledare är du delaktig i att driva det framtida arbetet inom projekten framåt, och har goda möjligheter till utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbete kväll och helg kan förekomma.

 

Vi erbjuder
Hos oss blir du delaktig i ett socialt gäng med många yrkeskunniga kollegor, där tempot är högt och taket likaså. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

 

Arbetsbeskrivning:
Som arbetsledare inom signal ansvarar du för helheten i dina projekt utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Detta innebär allt ifrån planering av personal, tider i spår och materialinköp till uppföljning, fakturering och rapportering. Du utför och följer upp produktionskalkyler samt skapar underlag för, och deltar på, produktions- och byggmöten med kund. Du rapporterar direkt till platschefen.

Vi söker dig som har:

  • Elteknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Flera års erfarenhet som el eller signalteknik inom järnväg. alt. några års erfarenhet från arbetsledning inom relaterat område där du självständigt ansvarat för projekt med visst ekonomiskt ansvar.
  • Att du gillar och har möjlighet till resor i arbetet inom landet.
  • Stor datorvana, t.ex. av Office paketet.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift, av säkerhetsskäl.
  • Innehar körkort B.

Det är meriterande om du har signalutbildning samt behörighet för att vistas i spår och/eller TSM, samt är Sos-planerare, har gått BAM och/eller har kunskaper inom entreprenadjuridik.

För att trivas och utvecklas i rollen behöver du ha ett stort intresse för både teknik, planering och ledarskap. Vi ser att du är coachande i ditt ledarskap och har en god förmåga att motivera de mer erfarna teknikerna samtidigt som du lyfter de mer juniora. Vi ser att du är stresstålig och lösningsorienterad i din roll som arbetsledare.   

Start: Enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Vingåker
Kontakt för frågor: Anton Johansson:
anton.johansson@strukton.se

Välkommen in med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Vingåker

Strukton

Ansök senast 2021-11-11T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp