VALT JOBB

Arbetsledare inom Signal till Projekt Väst, Strukton Rail


Ansök här

Arbetar du som signaltekniker inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde?
Eller är du el eller signalkunnig ledare inom bygg/anläggning/industri och intresserad av en ny bransch?

Strukton Rails projektavdelning i Väst är under uppbyggnad och står inför spännande utmaningar, och söker därför en ny och driven arbetsledare inom el. Tjänsten innebär samordning av både extern och intern personal, samt ett övergripande ansvar för planering, uppföljning, fakturering och ekonomi inom dina projekt. Som arbetsledare är du delaktig i att driva det framtida arbetet inom projekten framåt, och har goda möjligheter till utveckling. Resor samt arbete natt och/eller helger förekommer.

Vi erbjuder:
Hos platschef Patrik Blomqvist och Marika Cederblad ingår du i ett härligt gäng där du får chans att arbeta med spännande och komplexa projekt. Bland annat kommer du vara med på projekt mot nybyggnationer som idag är under uppstartsfas.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:
Som arbetsledare inom el ansvarar du för helheten i dina projekt utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Detta innebär allt ifrån planering av personal, tider i spår och materialinköp till uppföljning, fakturering och rapportering. Du utför och följer upp produktionskalkyler samt skapar underlag för, och deltar på, produktions- och byggmöten med kund. Du rapporterar direkt till platschefen.

Vi söker dig som har:

  • Elteknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Flera års erfarenhet som el eller signalteknik inom järnväg. alt. några års erfarenhet från arbetsledning inom relaterat område där du självständigt ansvarat för projekt med visst ekonomiskt ansvar.
  • Att du gillar och har möjlighet till resor i arbetet inom landet.
  • Stor datorvana, t.ex. av Office paketet.
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift, av säkerhetsskäl.
  • Innehar körkort B.

 

Det är meriterande om du har signalutbildning samt behörighet för att vistas i spår och/eller TSM, samt är Sos-planerare, har gått BAM och/eller har kunskaper inom entreprenadjuridik.


För att trivas och utvecklas i rollen behöver du ha ett stort intresse för både teknik, planering och ledarskap. Vi ser att du är coachande i ditt ledarskap och har en god förmåga att motivera de mer erfarna teknikerna samtidigt som du lyfter de mer juniora. Då arbetsgruppen är blandad i både kunskapsnivå samt egen och inhyrd personal behöver du ha en god anpassningsförmåga. Vi ser att du har en positiv ”det här löser vi”-inställning till problem, samtidigt som du kan påvisa pondus för att sätta rutiner.

Start: Enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Göteborg
Kontakt för frågor: Patrik Blomqvist,
Patrik.Blomqvist@Strukton.se

  

Välkommen in med din ansökan! 

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Göteborg

Strukton

Ansök senast 2021-10-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp