VALT JOBB

Eltekniker till Strukton Rail, Svealandsbanan!


Ansök här

Arbetar du som eltekniker idag och känner att det är dags för nya utmaningar inom järnvägsbranschen? Eller är du erfaren elektriker inom högspänning och söker en ny spännande bransch?

Strukton Rail söker nu eltekniker med erfarenhet inom högspänning, till vårt drift- och underhållskontrakt på Svelandsbanan med placering i Eskilstuna. Arbetet omfattar såväl förebyggande underhållsåtgärder, t.ex. besiktning och service av kontaktledning, belysning, växelvärme etc., som akut felavhjälpning på och i spårområdet. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling.  
Arbetet är förlagt båda dagtid och nattetid, beredskap i hemmet kan förekomma. 
 

Vi erbjuder:  
Hos Platschef Per Tjernström och Arbetsledare Marcus Eriksson blir du delaktig i ett drivet och yrkeskunnigt gäng. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.  


Vi söker dig som har: 
• 3-årig gymnasieutbildning, eller motsvarande, gärna inom el. 
• Vidareutbildning inom järnväg, gärna TSM. 
• Arbetat som elektriker inom järnväg 2-4år, alt. inom högspänning ca 5 år och uppåt. 
• Goda kunskaper i svenska och engelska, av säkerhetsskäl för på Trafikverkets anläggningar.  
• Körkort B. 
 

Vi ser att du kan ta egna initiativ, jobba självgående, stabil och stresstålig. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. 
Du behöver även ha god förmåga att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter efter dina insatser.  

Start: Omgående.  
Omfattning: Heltid.    
Plats: Eskilstuna.   
Vid frågor gällande tjänsten: Platschef Per Tjärnström, Per.Tjernstrom@Strukton.se
  

Välkommen med din ansökan!  

Eskilstuna

Strukton

Ansök senast 2021-10-29T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp