VALT JOBB

Kontaktledningstekniker med utbildning som förare region Syd SSB2 del 2, Strukton Rail


Ansök här

Är du eltekniker, kopplingsledare eller kontaktledningstekniker inom järnväg med en utbildning som förare och på jakt efter nya utmaningar?

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

 

Strukton Rail söker nu drivna eltekniker till vårt drift- och underhållskontrakt till Södra Stambanan 2, del 2 med placering i Hässleholm eller Eslöv. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är förlagt såväl dag- som nattetid, helgarbete samt jour förekommer. 

Vi erbjuder: 

Hos Arbetsledare Björn blir du delaktig i ett nytt och drivet gäng, som arbetar självständigt mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, jour etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning. 

 Vi söker dig som har: 

  • 3-årigt El-gymnasium eller motsvarande. 
  • Arbetat som eltekniker eller kontaktledningstekniker, samt ha ett utbildning som lokförare.  
  • B-körkort 
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen. 

Det är meriterande om du har: 

  • Erfarenhet från arbete med motormanöverdon, nätstationer, UPS, växelvärme, tåg- och lokvärmeposter. 
  • Erfarenhet som en lokförare
  • Grundläggande utbildning i kontaktledningsteknik eller som kopplingsledare.  
  • SoS-Ledare, TSM A, E, L, S – skydd.
  • C-körkort 

Personliga egenskaper:

Vi ser att du har en problemlösande förmåga, trivs med att arbeta med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs tills projektet eller felavhjälpningen är avslutad.  

Du har förmågan att dokumentera egenkontroller och felrapporter efter dina insatser. 

Start: Omgående. 

Omfattning: Heltid.  

Plats: Hässleholm eller Eslöv

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Arbetsledare Björn Carlsson

Välkommen med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2021-08-13T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp