VALT JOBB

Lönespecialisten, Stockholm - Strukton Rail


Ansök här

 

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Hos oss är lönespecialisten en viktig position med omväxlande arbetsuppgifter, där vi ger professionellt stöd till Struktons chefer och medarbetare. Med service och problemlösning som ledstjärna stöttar du i frågor kring lön, arbetsrätt och kollektivavtal samt har externa kontakter och rapportering mot ex myndigheter.

Som lönespecialisten ansvarar du för att säkerställa den löpande löneutbetalningen av både tjänstemanna- och kollektivlöner. Du ansvarar och säkerställer att rätt lön utbetalas tillsammans med din kollega. Vidare kan även bli delaktig i andra projekt inom organisationen som berör löneområdet. Vi tycker det är viktigt att fortsätta utvecklas och effektivisera våra arbetssätt. Lönespecialisten rapporterar till Lönechefen och utgår. från huvudkontoret i Västberga

Vi jobbar i tidrapporteringssystemet Flex HRM och lönesystemet Hogia lön Plus, och Hogia Personal.

Vi erbjuder: 

Tillsammans med Lönechef och HR Manager ingår du i en etablerad platt lön- och HR-avdelning där du får chans att arbeta i ett nyfiket, socialt och serviceinriktat team.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning, samt förtroendearbetstid och mobilt arbetssätt.

Löneteamet består idag av en lönespecialister samt lönechef.

Vi söker dig:

Som har YH eller annan eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi samt minst 5 års yrkeserfarenhet. Du har ett konsultativt förhållningssätt, är lösningsfokuserad, strukturerad, kan prioritera och har förmåga att bygga bra relationer.

Vi söker dig som är flexibel, positiv och serviceinriktad. Du tycker om att arbeta självständigt och ser samarbete som en självklarhet. Du är social, strukturerad, noggrann och tar gärna egna initiativ. Du är även en stark problemlösare.

Med att vi jobba i Hogia Lön Plus, vi gärna ser att du har erfarenhet av att arbeta i systemet, samt kunskap om kollektiv- och tjänstemänavtal.

Start: Enligt ö.k.
Omfattning: Heltid.
Plats: Västberga, Stockholm
 

Välkommen in med din ansökan! 


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2021-11-07T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp