VALT JOBB

Maskintekniker till Ystad!


Ansök här

Är du maskintekniker inom järnvägen idag och på jakt efter nya utmaningar? Eller arbetar du med underhåll av arbetsmaskiner alt. trädgårdsmaskiner och vill utvecklas i en spännande bransch?

Strukton Rail befinner sig i ett spännande skede och söker nu maskintekniker till Maskinpoolen, ett affärsområde vars uppgift är att tillgodose Strukton Rails behov av järnvägsspecifika arbetsmaskiner i våra drift- och underhållskontrakt, spårbytes-/spårbyggnadsprojekt samt även uthyrning till externa kunder. Arbetet avser reparationer och underhåll av alla förekommande järnvägsspecifika maskiner.  Placering i Ystad, resor i tjänsten förkommer. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett omväxlande arbetsområde.

Vi erbjuder:  
Hos platschef Stefan Rosdala blir du delaktig i ett gäng med yrkeskunniga kollegor som drivs av att arbeta med teknik och utveckling av maskiner. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, traktamente etc. Du får även ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Om tjänsten:
I anställningen ingår arbetsuppgifter kopplade till uthyrning och reparationer av maskiner samt arbetsredskap. I arbetet förekommer svetsning samt olika former av hydrauliska, elektriska och mekaniska arbeten. Kalibrering av olika typer av utrustningar kommer också att förekomma. Arbetsuppgifterna omfattar även till stor del olika former av lagerhållningsuppgifter, t ex mottagning och utlastning av reservdelar och maskiner.

Vi söker dig som:  

  • Har gått fordons- industri eller maskinteknisk inriktad gymnasieutbildning, eller motsvarande.
  • Några års yrkeserfarenhet av service, uthyrning, felsökning och reparationer av arbetsmaskiner.  
  • Har goda kunskaper i svenska (av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen) och engelska (vissa instruktioner/manualer är på engelska).  
  • Körkort B.  

Meriterande om du även:  

  • Har erfarenhet av järnväg eller reparation av maskiner inom branschen.
  • Innehar C-körkort.
  • Truckutbildning och truckkort  

Personliga egenskaper
Vi ser att du är social och har lätt att kommunicera med andra, då arbetet innebär en hel del kundkontakt både externt och internt. Samtidigt behöver du vara lugn, stabil och arbeta strukturerat. Du behöver även ha viss datavana för att dokumentera digitala egenkontroller och felrapporter.  

Start: Omgående.  
Omfattning: Heltid.  
Plats: Affärsområde Maskinpoolen, placeringsort i Ystad.

Kontakt vid frågor gällande tjänsten: Platschef Stefan Rosdala, stefan.rosdala@strukton.se  

 

Välkommen med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Ystad

Strukton

Ansök senast 2021-11-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp