VALT JOBB

Planerare till Strukton Rail – Malmö!


Ansök här

Är du en strukturerad planerare inom järnväg och redo för nya utmaningar?

Eller har du annan erfarenhet av trafikflödet inom järnväg och är redo för nästa steg? Välkommen till Strukton Rail Malmö!

Strukton Rails drift- och underhållsavdelning i Skåne söker nu en lösningsorienterad och självgående planerare för tidplanering inom regionen med primärt Trafikverket som kund. Tjänsten innebär att bidra till att skapa bästa möjliga förutsättningar för kollegorna i produktionen, för att de skall kunna fortsätta arbeta effektivt och leverera hög kvalité, både på kort och lång sikt.

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Hos Underhållschef Pernilla Merkenius blir du delaktig i ett erfaret team inom förändringsintensiv verksamhet. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.  Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning

Arbetsbeskrivning:   

Som planerare är ditt uppdrag att, i tätt samarbetet med platschefer och arbetsledare, planera ut och samordna tider i spår både långsiktigt och kortsiktigt för järnvägsunderhållet inom regionen. Din vardag består av allt ifrån ren administration till problemlösning av olika logistiska utmaningar. Du stöttar chefer och verkar som en medlande länk till kund och andra externa kontaktytor.

Vi söker dig som har:  

  • Tidigare arbete/kunskap inom tidplanering inom järnväg alt. annan relevant erfarenhet av trafikflödet inom järnväg, som t.ex. operatör, trafikledare, tågklarerare eller banarbetsplanerare etc.
  • Meriterande; erfarenhet av schemaläggning eller resursplanering.
  • Meriterande; erfarenhet av tid- och produktionsplanering av större järnvägsfordon (tex spårriktare)
  • Goda egenskaper i Ms Office, meriterande med Excel.
  • Mycket goda kunskaper i svenska (såväl tal som skrift) av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.
  • Körkort B.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från planering i Trafikförvaltningen/Trafikverkets spåranläggning och/eller innehar behörighet HTSM.

För att trivas i rollen som planerare ser vi att du är noggrann, med god förmåga att på systematisk sätt hantera både mycket detaljer, flertalet begränsningspunkter samt många administrativa parametrar samtidigt. Du har god anpassningsförmåga med en lösningsorienterad inställning, där du på ett lugnt och positivt sätt kan medla och hitta lösningar när motsatta viljor är inblandade. För att trivas i rollen behöver du vara van att arbeta självständigt mot deadline under viss stress, då ledtider från både chefer och kund kan vara korta. Du trivs i en teknisk miljö och gillar när det svänger fort!

Start: Enlig överenskommelse.   

Placeringsort: Malmö

Omfattning: Heltid/Tillsvidare.

Kontakt vid frågor: Chef Underhåll Skåne Pernilla Merkenius, pernilla.merkenius@strukton.se

Start omgående.

Välkommen med din ansökan!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2021-08-13T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp