VALT JOBB

Platschef sökes till Distrikt Öst, Svealand, Västra-, Södra Stambanan (VSSB)


Ansök här

Platschef sökes till Distrikt Öst, Svealand, Västra-, Södra Stambanan (VSSB)
Arbetar du som Platschef inom järnväg idag och redo för ett utökat ansvarsområde?
Eller är du ledare på högre nivå och intresserad av en ny och ständigt växande bransch?

Strukton Rail expanderar och söker därför en erfaren och driven Platschef till avdelningen för Distrikt Svealand på drift- och underhållskontraktet för Västra-, Södra Stambanan (VSSB).
Tjänsten innebär ansvar för att samordna, planera, leda och utveckla verksamheten, tillsammans med övriga Platschefer då vi har ett nära och gränsöverskridande samarbete mellan kontrakten inom Distiktet som består av Södra Stambanan 1, Svealandsbanan och VSSB, för att uppnå kontraktets mål. Vi erbjuder dig ett perfekt tillfälle att ta dina kunskaper inom infrastruktur och ledarskap till nästa nivå!
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med goda möjligheter till vidareutveckling.
Resor kan förekomma i tjänsten samt arbete kväll och helg. 

Vi erbjuder:
Hos Distriktschef Joakim Ahlström är du delaktig i ett socialt gäng med många yrkeskunniga kollegor, där tempot är högt och taket likaså. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik.
Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

 

Arbetsbeskrivning:
Som platschef för VSSB ansvarar du för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv. Du kommer ha totalt ca 35 medarbetare varav 6-7 stycken är direktrapporterade i din personalgrupp, där din roll innebär allt ifrån att informera och motivera till att utveckla dem i deras roller. Vidare ansvarar du för att driva effektiva arbetssätt och samordning kring de kortsiktiga planerna för drift och underhåll. Du arbetar med ekonomisk styrning, resultat och produktionsprognoser samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med stödfunktioner som t.ex. KMA. Du arbetar även med att utveckla och följa upp samarbetet med kunder.
 

Vi söker dig som har:

  • En teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande, och helst en vidareutbildning inom teknik, ekonomi eller ledarskap på högre nivå.
  • Minst några års erfarenhet från arbetsledning, helst inom spårnära miljö.
  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med säkerhet, kvalitet och arbetsmiljö. 
  • Erfarenhet av entreprenadjuridik, avtalstolkning och förhandling.
  • Ett stort engagemang för att skapa mervärde för kontraktet, distriktet, företaget och beställaren,
  • I arbetsuppgifterna ingår en del administration, och du bör därför vara en van användare av Office paketet, inklusive MS.
  • Körkort B.


För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, stort intresse för både teknik och ledarskap samt en hög ambitionsnivå. Du leder din personal genom att motivera och föregå med gott exempel, och är van att arbeta med säkerhet, kvalitet och arbetsmiljö.
 

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Plats: Distrikt Öst, Svealand med placering: Enligt ök.
Kontakt för frågor: Distriktchef Joakim Ahlström, Joakim.Ahlstrom@Strukton.se
   

Välkommen in med din ansökan!  

 

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler vi kommer använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare f

Enligt överenskommelse

Strukton

Ansök senast 2021-09-30T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp