VALT JOBB

Praktikanter inom spårsvets sökes till Strukton Rail


Ansök här

Utbildar du dig till spårsvetsare och söker en praktikplats till hösten? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till Strukton Rail.

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Vi erbjuder:  

Hos oss blir du delaktig i ett drivet gäng med många erfarna kollegor. Du kommer att få en spännande praktikperiod där du kommer att få utveckla dina kunskaper inom spårsvetsning.
Som praktikant på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare kollektivtrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Vem är du?  

Vi söker dig med gymnasieutbildning, eller motsvarande, som idag utbildar dig till spårsvetsare. På grund av säkerhetskrav behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha fyllt 18år. Vi ser även att du har körkort. Vi söker dig som är noggrann, öppen i din kommunikation och en riktig lagspelare. Du är nyfiken på t.ex. nya arbetssätt och vill lära dig mer om arbete inom järnvägsbranschen.

Tidsperiod: Ange vilken LIA-period du ansöker till

Placeringsort:  

Vi finns tillgängliga på dessa orter (det kan komma flera orter):

  • Malmö och Sydöstra Skåne
  • Ystad
  • Åstorp
  • Nässjö
  • Hässleholm
  • Projekt Syd - Malmö

OBS! Vänligen meddela oss vilken ort som är mest relevant för dig.

För information om praktiken: Paul Shipley, HR-Specialist, tel:076-115 24 25 eller Maria Naartijärvi, HR-Specialist, tel: 076-115 21 42

Välkommen in med din ansökan!  

OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2021-10-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp