VALT JOBB

Signaltekniker sökes till Resurs och Produktionsstöd, Strukton Rail


Ansök här

Är du signaltekniker inom järnväg, tunnelbana eller spårväg och på jakt efter nya utmaningar?

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 950 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.

Strukton Rail söker nu signaltekniker med sisä kompetens till vår projektverksamhet, Resurs och Produktionsstöd. Vi söker kandidater från hela Sverige då du kommer utgå ifrån hemmet. Arbetet omfattar underhåll, felavhjälpning, om eller nybyggnad av signalinstallationer hos olika spårägare i Sverige, oftast i Trafikverkets anläggningar men även andra t.ex. Stockholms Tunnelbana och Roslagsbanan.

Arbetet kommer oftast att ske runt om i Mellansverige, men arbete kan även komma att ske i andra delar av Sverige. Merparten av arbetena sker på både dagtid och nätter men även arbete på helgen och beredskap för felavhjälpning förekommer. Tjänsten avser tillsvidareanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde med goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Vi erbjuder:

Hos Platschef Viktor blir du delaktig i ett drivet, och engagerat gäng, som arbetar hårt tillsammans mot uppsatta mål. Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS:  Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och tydliga lönetrappor enligt kollektivavtal, samt ersättningar för OB, beredskap etc. Du får ta del av vår förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Vi söker dig som har:

  • 3-årigt El-gymnasium, eller motsvarande, samt grundläggande signalutbildning från Trafikverket, BSG1, BSGS och BSG2. 
  • OPA/faktainsamlare. Påbyggnadsutbildningar som t.ex. SISÄ, är mycket meriterande.
  • Minst 2års arbetslivserfarenhet inom området signalteknik.
  • Körkort B är ett krav
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl för arbete på järnvägen.

Det är meriterande om du har:

  • Om du dessutom är SoS-Ledare, Tillsyningsman A, E, L, S – skydd

Personliga egenskaper:  

Som person ser vi gärna att du är inte har några problem att anpassa dig efter olika arbetsuppgifter och att dessa kan komma att variera under dagen. Du är en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra och har en förmåga att dokumentera dina insatser i egenkontroller och dagrapporter, både på papper och digitalt. Du är inte rädd för att ta tag i saker och ting och ser det som en självklarhet att ta i när det faktiskt behövs. Du sporras av problemlösning och kommer gärna med nya förslag och förbättringsmöjligheter på hur vi ska arbeta mer säkert, mer effektivt och mer noggrant.

Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.  
Plats: Vi söker kandidater från hela Sverige då du kommer utgå ifrån hemmet


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Strukton

Ansök senast 2021-10-31T23:59:59


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp