VALT JOBB

Projektledare stora stationer ERTMS


Ansök här

Som Projektledare stora stationer i ERTMS på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

ERTMS (European Railway Transport Management System)är ett av Trafikverkets största program och innebär ett teknikskifte på hela den svenska järnvägen. Införandet av det nya signalsystemet, ERTMS, ger ökad driftsäkerhet, förbättrad underhållssituation och möjliggör digitalisering av järnvägen.

.

Om jobbet

För dig som vill vara med på förändringsresan kan vi nu erbjuda en spännande roll som projektledare för Hässleholm inom projektet stora stationer. Du ansvarar för hela processen från planering till genomförande och överlämning. Du har ekonomiskt ansvar för projektet och följer kontinuerligt upp verksamheten med avseende på ekonomi, tid och kvalitet, innehåll, säkerhet, arbetsmiljö och miljö. Du arbetsleder ett projektteam. Som projektledare är din uppgift att skapa ett välfungerande team och tillsammans utvecklar ni ett nära och strategiskt samarbete med våra leverantörer för att säkerställa god leverans.

Jag som blir din chef heter Jim Engberg. Jag driver verksamheten framåt med fokus på resultat och med stor tillit till medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar för och utveckla oss. Detta sker genom öppen dialog där vi tillsammans bygger förtroende både internt och externt. Jag hoppas du vill vara med på vår resa att utveckla ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem, samtidigt som vi själva utvecklas och har riktigt kul tillsammans.

Vi söker dig som

  • har högskole-/civilingenjörsexamen inom relevant område alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig aktuell och relevant erfarenhet inom bygg och anläggning
  • har flerårig aktuell och relevant erfarenhet av att arbeta som projektledare
  • har relevant erfarenhet av projektering
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du 

  • har kompetens inom järnväg

Som person har du en affärsmässighet som gör att du ständigt ser till organisationens bästa. Du skapar strategier, prioriterar och använder resurser på ett sätt som skapar mervärde. Du är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Din samarbetsförmåga är utomordentlig och du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. 

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Möjliga Placeringsorter är: Malmö, Kristianstad, Örebro eller Göteborg

Planerad intervju via Skype är 23, 27 och 30 Augusti

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Örebro

Trafikverket

Ansök senast 2021-08-10


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp