VALT JOBB

Systemutvecklare IT på IKT Anläggningsinformation


Ansök här

Som Systemutvecklare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Du kommer att ingå i team som driver dagens och framtidens utveckling där ni tillsammans har stora möjligheter att påverka. Uppdragen kan vara i form av utvecklingsprojekt men även i form av förvaltningsuppdrag. Vi söker dig som vill arbeta med modern teknik och utveckla system som påverkar många människors vardag. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och många karriärvägar internt.

Arbetsuppgifter för tjänsten inkluderar bland annat att:

·        skriva förvaltningsbar kod som dagligen används av tusentals användare.

·        ha en öppen dialog med nyttjande verksamhet och externa intressenter.

·        samarbeta med kollegor genom ett agilt arbetssätt.

·        hitta och genomföra förbättringar i både befintliga och kommande system.

·        jobba med automation av testning och driftsättningar.

Vi söker dig som

·        kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

·        har en universitets- eller högskoleexamen om minst 180 hp med inriktning IT alt. annan utbildning i kombination med, för tjänsten, relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer motsvarar utbildningskravet.

·        har erfarenhet av programmering inom Microsoftplattformen med C#, .NET och SQL.

·        har erfarenhet av systemutvecklingsarbete i hela kedjan; kravställning, design, programmering, test och driftsättning.

Som person lägger vi vikt vid att du, genom nyfikenhet och i samarbeten kan hitta lösningar på problem och gör det som kommunikativ och förstående med fokus på både helhet och detalj.

Det är meriterande om du har erfarenhet av

·        angular

·        testautomation

·        frontend- och backendutveckling

 

I denna rekrytering kan urvalstest och arbetsprov komma att appliceras.

Valbara placeringsorter: Borlänge, Örebro

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Borlänge

Trafikverket

Ansök senast 2021-08-08


Ansök här

Järnvägsjobb.se drivs av Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS. Har du frågor om webbplatsen kan du kontakta webmaster@jarnvagsjobb.se

Pil upp